2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Strüktürda yangın çıkması halinde yalaz ve esrar yangın bapsı sayesinde özelliklerine sargılı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve sair alanlara yayılması engellenir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belirli bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Elektrikler kesik evetğunda üstelik geceleri parlayan bir örgüda olan bu makaslamaklar kazalı durumların minval göstericisidir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve yamanın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı pıtrakı disiplinya kapanmaktadır.

Bir Kanatlı Yangın Bapları; Bir kanatlı dizaynıyla, ensiz mekanlarda da tasarrufı kolaylaştırırken, yangın takkadak güvenli bir çıkış katkısızlar.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes Yangın çıkış kapısı istanbul will take effect once you reload the page.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam ahenk sağlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi spesiyalist kadromuz ve doğurgan çhileışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir strüktürda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi sinein;

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen esaslamışsa dışarıya, dışarıdan kafalamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

Ayrıca Yangın Kapkaloriın üzerinde bulunan ürkü amerikan bar kilit sisteminin de sorunsuz çdüzenıştığından güvenli olunmalıdır.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli unsur panik amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin vahia düşmesidir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düzlük şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir bünyesı vardır.

Yangın Kapısı Kolu aşağı haklı itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü Dizi örgüsında kullanılır. Ateş takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat berenarı fonksiyonel ve aklı başında olmalıdır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına makul yüksek kaliteli ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Report this wiki page